АТО: менше обстрілів, без втрат з українського боку

 

Кількість обстрілів з боку бойовиків у районі проведення АТО зменшилася. Загалом за минулу добу, 15 листопада, незаконні збройні формування 16 разів порушили перемир’я. Військовослужбовці Збройних сил України 11 разів відкривали адекватний вогонь у відповідь.
У результаті ворожих обстрілів жоден наш захисник не постраждав, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку на світанку та близько опівночі російсько-терористичні війська обстріляли з мінометів калібру 120 мм оборонців Травневого. По одній збройній провокації учора ввечері було зафіксовано неподалік Олександрівки, Троїцького та Світлодарська. Тут противник застосовував стрілецьку зброю та великокаліберні кулемети.
Раніше по одній збройній провокації було зафіксовано неподалік Кримського і Донця, де окупанти били по наших опорних пунктах із гранатометів та стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку російські найманці ввечері били по наших опорних пунктах із піхотного озброєння. Під обстрілами із гранатометів та великокаліберних кулеметів опинилися захисники Пісків і Талаківки, що біля Маріуполя, а зі стрілецької зброї та тих же великокаліберних кулеметів – підступи до Авдіївки і шахти “Бутівка”.
У зведенні станом на 18:00 ішлося також про обстріли поблизу Водяного, Новомихайлівки та Авдіївки з піхотного озброєння. Крім того, на підступах до Пісків НЗФ били з 82-мм міномета.

Нагадаємо, 15 листопада президент РФ Володимир Путін мав телефонну розмову з ватажками “ДНР/ЛНР” щодо обміну українських полонених.

Читайте також:
За тиждень ліквідовано 12 бойовиків ОРДЛО, – “ІС”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна