Смертельна ДТП в Києві: п’яного начальника МРЕВ уже “відмазують”. ФОТО

 

У Києві на вулиці Стеценка (Берковець/Сирець) сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула людина.

За повідомленнями з соцмереж, смерть спричинив заступник начальника Сервісного центру МВС 8043 (колишній МРЕВ, міжрайонний реєстраційно-екзаменаційний відділ Державної автоінспекції) Володимир Найда, який був нетверезий.

“Водій позашляховика Mazda виїхав на зустрічну смугу, де вдарив автомобіль Mitsubishi, який від удару відкинуло в третю машину. Пасажир Mitsubishi загинув на місці, водія цього авто з травмами, переломами ніг доставлено в реанімацію. Його з машини діставали рятувальники”, – інформує телеканал “112 Україна”.

Зазначається, що водій позашляховика на місці відмовився пройти тест на вміст алкоголю в крові, хоча очевидці стверджували, що він був п’яний.

Через деякий час до водія позашляховика (Найди) приїхали його адвокати, і вже разом з ними він відправився в наркодиспансер.

“Тільки те, що він п’яний, це зафіксовано всіма: і нашими близькими, родичами, слідчими зафіксовано, що людина п’яна. Він відразу викликав трьох адвокатів, його закрили в машину, і до нього вже туди дістатися неможливо було, він просто мовчить, або не відповідає на жодне запитання”, – прокоментувала дочка загиблого в ДТП чоловіка.

Канал “112” називає Найду начальником МРЕВ №3 міста Києва.

У поліції повідомили, що наразі вирішується питання про затримання водія “Мазди” у порядку статті 208 КПК України.

За фактом смертельної автопригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Винуватцю загрожує до восьми років ув‘язнення.

Кореспондент ТСН повідомляє з місця події, що в Mitsubishi були два 62-річних чоловіки. Один із них загинув, а другого забрали в лікарню.

Громадський діяч Роман Сініцин у соцмережі уточнює, що Найда був на машині Mazda CX 7 (при тому що в декларації вказана шоста модель).

“Володимир Володимирович був заступником начальника МРЕО-3 при злочинній владі Януковича й Захарченка і якимось дивним чином (ніколи такого не було, і тут знову) пройшов атестацію і зараз в системі МВС та працює в оновленому і реформованому Сервісному центрі. Теж, кажуть, заступником начальника”, – написав Сініцин.

“Мазда” Найди. Фото: ФБ Айдер Халілов

“Все б нічого, але Володимир Володимирович пару годин тому на Стеценка, бухий, розвертався через подвійну суцільну і зіткнувся з автомоілем “Мітсубіші”.
Внаслідок зіткнення пасажир “Мітсубіші” загинув, водій травмований.
“Мітсубіші”, к тому же, від удару вилетіло в “Ніссан” Айдера Халілова.
Який з місця подій пише, що приїхала купа рішальщиків і фіксерів у штатському”, – додає Роман.

“Це моє авто… Сьогодні потрапив у ДТП на вул. Стеценка в Києві. П’яний водій на “Мазді”, виїхав на зустрічну і зіткнувся лоб у лоб з “Міцубіші Кольт”. “Міцубіші” відкинуло на мене… За кермом “Мазди” виявився начальник МРЕВ Найда Володимир Володимирович. Приїхала купа людей, щоб його відмазати”, – написав у “Фейсбуці” Айдер Халілов.

“Як ви думаєте, а Володимир Володимрович сяде?
А може, він тверезий був?
Попередній випадок на моїй пам’яті, з бухим начальниом нового реформованого європейського сервісного центру на Хмельниччині, закінчився тим, що суд визнав начальника тверезим і невинним”, – додав Роман Сініцин.

Він уточнив, що керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій каже, що справа на контролі і зараз Володимр Найда проходить освідування.

Читайте також:
Кількість жертв харківської ДТП зросла до шести:
в лікарні померла 24-річна дівчина

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна