Кількість жертв харківської ДТП зросла до шести: в лікарні померла 24-річна дівчина

 

Кількість загиблих внаслідок резонансної ДТП у Харкові зросла до шести. Сьогодні, 26 жовтня, о 9:45 у лікарні померла ще одна з постраждалих – 24-річна Діана Берченко.

Про це повідомляє УНІАН  із посиланням на прес-службу Харківської облдержадміністрації.

Діана з моменту аварії, що сталася 18 жовтня, перебувала в комі. Разом із нею постраждала її сестра Оксана Євтєєва (Берченко), яка також отримала тяжкі травми, але 20 жовтня прийшла до тями.

Чоловік Оксани, Олександр Євтєєв, загинув на місці події.

У медичних закладах залишаються ще п’ятеро постраждалих внаслідок страшної ДТП на вулиці Сумській, коли позашляховик Lexus RX350, за кермом якого перебувала 20-річна студентка Олена Зайцева, збив 11 людей у центрі Харкова на пішохідному переході.

Нагадаємо, “Лексус”, проїжджаючи перехрестя на заборонний сигнал світлофора, на великій швидкості врізався у “Фольксваген Туарег”. Від отриманого удару “Лексус” викинуло на тротуар вулиці Сумська, де в цей момент перебували десятки пішоходів.

Водії авто залишилися живі. П’ятеро пішоходів загинули на місці, ще шістьох госпіталізували із серйозними травмами.

20 жовтня суд арештував Олену Зайцеву на два місяці без права внесення застави – до 16 грудня включно.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна