У Дніпрі поховали десантника Ростислава Данилова з 25 опдбр, який загинув під Авдіївкою

У суботу, 11 листопада, на Шевченківському цвинтарі в Дніпрі поховали воїна-десантника 25-ї окремої повітряно-десантної бригади Ростислава Данилова. 

Як передає “Новинарня“, про це повідомили в управлінні з питань учасників АТО і ВПО департаменту соціальної політики ДніпрОДА.

27-річний Ростислав Данилов із 1-го батальйону 25 опдбр загинув у середу, 8 листопада, під час виконання бойового завдання поблизу міста Авдіївка.

Як інформував речник Міноборони з питань АТО, український військовий дістав смертельне поранення внаслідок вогневого протистояння з противником в районі шахти “Бутівка”.

Рост Данилов став другою – після Олександра Жукова – бойовою втратою 25-ї бригади, відколи вона в районі Авдіївки замінила 72 омбр.

Читайте також:
“ДНР” скаржиться, що “прапор геноциду” 72-ї бригади ЗСУ під Авдіївкою
підхопила 25 опдбр

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна