На Осокорках “беркутівці” виявили в авто понад 6 кг пластиду, – ГУ НП

 

У Києві на Осокорках спецпризначенці затримали автомобіль із 6,5 кг вибухівки.

Про це повідомила прес-служба столичної поліції ввечері в неділю, 12 листопада.

“На парковці торгового центру на Осокорках в Дарницькому районі співробітники полку поліції особливого призначення помітили підозрілий автомобіль «Фольксваген», у салоні якого перебували двоє осіб”,- йдеться в повідомленні.

Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили у багажнику рюкзак, у якому було п’ять брикетів пластиду загальною вагою 6,5 кг та 10 електродетонаторів. При цьому вибухівка була підготовлена до використання, заявили в ГУ НП столиці.

За даними ЗМІ, екс-“беркутівці” виявили авто з вибухівкою біля ТЦ “Аркадія”.
Поруч із ним через дорогу – один із “депутатських” будинків.

Із молодиками, які перевозили вибухову речовину і не мали при собі засобів зв’язку, спілкуються слідчі та співробітники СБУ.

Слідчо-оперативна група проводить документування та встановлює всі обставини події, зазначається у повідомленні поліції.

За наказом начальника Головного управління Національної поліціі у місті Києві Андрія Крищенка всі патрульні наряди переведені у підвищену готовність та посилено патрулюватимуть вокзали, станції метрополітену й місця масового перебування людей.
До відпрацювань залучені також 200 військовослужбовців Національної гвардії України.

Читайте також:
СБУ на Прикарпатті знешкодила вибухівку, знайдену під мостом

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна