Розстріляний у Харкові бізнесмен пов’язаний з убивством Вороненкова, – Луценко

 

Бізнесмен Едуард Аксельрод, якого невідомі розстріляли в автомобілі Audi у Харкові 4 листопада, був пов’язаний із замовником та організаторами вбивства колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Про це генеральний прокурор України Юрій Луценко написав у коментарі до допису народного депутата Ігоря Мосійчука щодо особи загиблого.

“Розстріляним вчора у Харкові виявився Аксельрод Едуард Леонідович 10.02.1972 [р.н.], який народився у Барнаулі. Робота кілера дуже схожа на вбивство Аміни Окуєвої. Чим займався загиблий наразі невідомо… P.S. Розстріляний «Едік Льопа» комерсант, раніше видавав себе за блатного”, – написав Мосійчук.

Луценко в коментарі під цим дописом зазначив, що “Аксельрод – зв’язок Тюріна і Василенко по організації вбивства Вороненкова. Слідство ГПУ вірно визначило Тюріна як замовника”.

Нагадаємо, 9 жовтня на брифінгу Юрій Луценко заявив, що замовником убивства колишнього депутата Державної Думи Росії Дениса Вороненкова є “підконтрольний ФСБ” російський кримінальний авторитет Володимир Тюрін.

Як писала “Новинарня“, ввечері 4 листопада в ентрі Харкова невідомі здійснили кілька пострілів по автомобілю Audi, водій якого загинув на місці. За даними поліції, стрілянина сталася біля одного з будинків на вул.Клочківській близько 23:30.

Читайте також:

ГПУ розкрила вбивство Вороненкова: замовник – “злодій у законі” й екс-чоловік Максакової

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна