Вбивства автовласників: на Одещині підірвали “Ниву”, в Харкові обстріляли “Ауді”

 

У селі Маяки Біляївського району Одеської області внаслідок вибуху автомобіля загинув його власник.

Як повідомляє поліція Одеської області, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що 4 листопада житель міста Теплодар, який працює на одному з приватних рибальських підприємств, разом зі знайомим вийшов з території причалу, розташованого в селі Маяки, і попрямував до свого автомобіля “Нива-Шевроле”, припаркованого неподалік.

Вибух стався, коли чоловіки сіли в автомобіль і водій запустив двигун. В результаті 53-річний власник транспортного засобу отримав тілесні ушкодження. Потерпілому була викликана карета швидкої допомоги, однак по дорозі в лікарню чоловік від отриманих поранень помер.

Пасажир автомобіля не постраждав.

На місце події виїхали керівники СБУ, облпрокуратури і ГУНП в Одеській області.

“Проводиться розслідування, за результатами якого правоохоронцями будуть зроблені висновки про мотиві і обставини скоєння даного злочину”, – зазначив начальник ГУНП в Одеській області генерал поліції третього рангу Дмитро Головін.

А ввечері того ж дня у центрі Харкова невідомі здійснили кілька пострілів по автомобілю Audi, водій якого загинув на місці.

За даними поліції, стрілянина сталася біля одного з будинків на вул.Клочківській близько 23:30.

“Факт події внесено до ЄРДр за ч. 1 ст. 115 КК (вбивство). Проводиться комплекс невідкладних оперативно-розшукових заходів щодо встановлення особи потерпілого та розшукують осібякі причетні до скоєння злочину”, – повідомили у поліції. 

Читайте також:
Сапер з АТО: Біля “Еспресо” вибухнув саморобний пристрій, хоча штатна МОНка була б дієвішою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна