Втрати “армії ДНР” різко зросли завдяки вмілій роботі українських снайперів, – “ІС”

 

Число втрат серед бойовиків “ДНР” на лінії зіткнення біля Горлівки, Ясинуватої і Донецька зросло завдяки вмілій роботі українських снайперів.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні групи “Інформаційний спротив” від 30 жовтня.

“Командування «1-го АК (армійського корпусу) ДНР» вимагає від командирів і начальників в першій лінії організувати боротьбу з «ворожими снайперами» та дотримання заходів безпеки, маскування і т. ін.
У відповідній вказівці констатується, що на ділянці Василівка-Крута Балка-Ясинуватська розв’язка «противник (тобто ЗСУ) масово застосовує снайперські групи, які озброєні сучасною снайперською зброєю та пройшли професійну підготовку в інструкторів із країн НАТО», внаслідок чого різко зріс «рівень втрат серед особового складу від снайперського вогню».
Дії таких груп ЗСУ нібито епізодично відзначаються в районі Зайцевого, ДАПу і в Петровському районі Донецька”, – йдеться в повідомленні.

У зведенні також сказано, що за підсумками перевірки ряду частин і підрозділів “1-го армійського корпусу “ДНР” комісія зі штабу 8-ї загальновійськової армії збройних сил Росії дійшла висновку “щодо їх вкрай низького рівня боєздатності”.

Як сказано в службовій записці комісії, “рівень військової дисципліни та морально-психологічного стану особового складу в окремих підрозділах 7 омсбр, 9 та 11 омсп, не дозволяє в повній мірі сподіватися на виконання ними поставлених завдань в бойовій обстановці”.

Читайте також:
У військах “ДНР” некомплект 40%, бойовиків вербують через “ярмарки вакансій”

Снайпер УДА, журналіст Олена Білозерська застрелила трьох бойовиків. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна