З початку доби 24 жовтня на Донеччині загинули четверо воїнів ЗСУ

 

Від початку доби 24 жовтня в районі проведення АТО вогнева активність російсько-окупаційних угруповань була незначною, але призвела до великих втрат серед наших воїнів – четверо загиблих і троє поранених.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

“На жаль, у результаті обстрілів на Маріупольському напрямку двоє наших військовослужбовців отримали поранення, несумісні з життям. Ще двоє бійців отримали поранення у результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої.
Крім того, ще двоє військових загинули і один отримав поранення унаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої на Донецькому напрямку”, – ідеться в повідомленні.

ОНОВЛЕНО. Фонд допомоги армії “Повернись живим” назвав підрозділи загиблих.
“Двоє військових з 24-го окремого батальйону (“Айдар”) склали голови на Світлодарській дузі, а двоє солдат із 92-ї окремої механізованої бригади загинули в районі Мар’їнки. Обидві трагедії – наслідок обстрілу із заборонених мінометів 120-го калібру”, – сказано в повідомленні.

Речник штабу Анатолій Стельмах повідомив, що на Донецькому напрямку окупанти з автоматичних гранатометів і кулеметів били по опорних пунктах сил АТО неподалік Верхньоторецького.

З такої ж зброї бойовики обстріляли укріплення української армії в районі Водяного, що на Маріупольському напрямку.

Також сьогодні вдень під ворожим вогнем опинились оборонці Мар’їнки.

Як інформувала “Новинарня“, бойові безповоротні втрати ЗСУ з початку жовтня досьогодні становили п’ять осіб. Це Сергій Клемешев (1 жовтня), Микола Ларін та Андрій Беспалов (16 жовтня), Олександр Омельчук і Михайло Луговий (17 жовтня).

Читайте також:
Помста ЗСУ: розвідка оприлюднила втрати бойовиків за минулий тиждень

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна