Помста ЗСУ: розвідка оприлюднила втрати бойовиків за минулий тиждень

 

Протягом минулого тижня сили АТО ліквідували 13 бойовиків з числа незаконних збройних формувань “ДНР/ЛНР”.
Як передає “Новинарня“, про це розповів на брифінгу 24 жовтня Андрій Лисенко, речник Міністерства оборони України з питань АТО.

Він оприлюднив інформацію Головного управління розвідки Міністерства оборони України, згідно з якою за 14-21 жовтня 13 бойовиків загинули, 18 – отримали поранення.

“Найбільших втрат противник зазнав на Авдіївському напрямку – 13 осіб зі складу 9-го окремого штурмового механізованого полку морської піхоти”, – сказав полковник Лисенко.

Також він розповів, що на тимчасово окупованих територіях Донецької області за наказом лідера так званої “ДНР” Олександра Захарченка почали набір добровольців для формування “Приазовського казачого війська”.

Як інфлрмувала “Новинарня“, бойові безповоротні втрати ЗСУ за минулий тиждень – чотири особи. Це Микола Ларін та Андрій Беспалов (16 жовтня), Олександр Омельчук і Михайло Луговий (17 жовтня).

Читайте також:
Міноборони: зросла кількість обстрілів, поранений біля Мар’їнки

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна