АТО: 13 обстрілів, міни впали в житловий сектор Мар’їнки

 

За минулу добу, 25 вересня, незаконні збройні формування 13 разів порушили перемир’я. У відповідь військовослужбовці сил АТО 11 разів відкривали вогонь. Втрат серед наших захисників немає, повідомляє прес-центр штабу операції.

Донецький напрямок. Удень окупанти били з автоматичних та протитанкових гранатометів по Авдіївській промзоні. Також під вогонь зі стрілецької зброї потрапили наші опорні пункти у районі Майорська.
Увечері ворог застосовував великокаліберний кулемет на підступах до Авдіївки та Майорська. Під гранатометний вогонь противника потрапили наші опорні пункти біля Жованки та шахти Бутівка.

На Приморському напрямку з початку доби російські найманці застосовували гранатомети по укріпленнях сил АТО біля Новотроїцького. Увечері з великокаліберних кулеметів обстрілювали позиції захисників Водяного і Талаківки. А близько 21-ї години бойовики випустили п’ять мін калібру 82 міліметри поблизу Лебединського.

“Також ввечері, вкотре цинічно демонструючи зневагу як до мирних домовленостей, так і до цивільного населення регіону, бойовики обстріляли з мінометів калібру 82 міліметри будинки мешканців Мар’їнки. На щастя, постраждалих серед місцевих немає”, – ідеться у зведенні.

Про обстріли на Луганському напрямку не повідомляється.

Нагадаємо, попередньої доби у штабі зафіксували 22 обстріли, 23 вересня – 18.

Читайте також:
У зіткненні з ворожою ДРГ на Луганщині загинув 26-річний Роман Довгий

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.