Профільний комітет ВР затвердив узгоджений проект пенсійної реформи

 

Комітет Верховної Ради з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення вийшов на узгоджений варіант пенсійної реформи і рекомендував парламенту прийняти відповідний законопроект в цілому.
Про це повідомив у “Фейсбуці” прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

“Ми на крок ближче до справедливих пенсій, які громадяни заробили протягом професійного життя. Профільний комітет опрацював 2144 поправки до основного законопроекту та вийшов на узгоджений варіант пенсійної реформи, який рекомендував прийняти в цілому!” – йдеться в повідомленні на ФБ-сторінці глави уряду.

За словами Гройсмана, успішне затвердження пропонованих змін “дозволить 9 мільйонам пенсіонерів отримувати вищі пенсії вже у наступному місяці”.

Нагадаємо, 5 вересня Рада ухвалила реформаторський закон “Про освіту”, розглянувши понад 1700 поправок та врахувавши понад тисячу з них.

Читайте також:
Уряд запустив флешмоб “Пенсії не гречка!” для просування пенсійної реформи

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна