Масові затримання в Донецьку: бойовики “МВС” і “МДБ ДНР” шукають диверсантів

 

У Донецьку силовики з незаконних збройних формувань – так званих “міністерств” внутрішніх справ і державної безпеки – останніми днями проводять масові затримання в місцях громадського відпочинку, нібито шукаючи українських диверсантів.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні групи “Інформаційний спротив” за 6 вересня.

“У Донецьку в період з 02.09 по 05.09 ц.р., переважно в нічний час, бойовиками «МВД ДНР» і «МГБ ДНР» проведено близько 300 рейдів в місця і заклади громадського відпочинку. Дані заходи проводилися під легендою «боротьби з українським диверсантами». Затримано 579 осіб (з них 373, станом на ранок 06.09, були відпущені з районних відділів «поліції», інші залишаються під вартою)”, – ідеться у зведенні.

“При цьому, наприклад, у Куйбишевському районному відділі «поліції ДНР» «такса» за звільнення становить 200 доларів США”, – зазначили в “ІС”.

Читайте також:
В “армії ДНР” формують антиснайперські групи
під керівництвом спецназу ГРУ ГШ ЗС Росії, – “ІС”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна