У Львові звільнили з роботи водія маршрутки, який образив вдову учасника АТО

 

Водія маршрутки “Самбір-Рудки-Львів”, який образив вдову загиблого учасника АТО, звільнили з роботи.
Це з’ясували громадські активісти, які звернулися з відповідним запитом до управління транспорту Львівської ОДА, розповів виданню “Форпост” заступник голови ГО “Українська спілка учасників АТО” Олег Дудок.

Сьогодні, 11 серпня, кілька десятків АТОвців прийшли на автостанцію “Західна” у Львові, щоб провести роз’яснювальну роботу з водіями через інцидент із хамством водія однієї із маршруток Самбірського АТП.

“Ми звернулися в управління транспорту ЛОДА із запитом щодо події, яка трапилася у вівторок у Самборі. Там оперативно відреагували на наше звернення, сконтактували із перевізником”, – розповів Олег Дудок.

За його словами, заступник директора Самбірського АТП Богданом Чопко запевнив, що водія, який образив вдову й сина загиблого бійця Володимира Дорошенка, попросили написати заяву на звільнення.

“Також заступник директора розповів, що постійно проводяться наради з водіями, на яких обговорюються такі моменти. Проводиться інструктаж. Але однаково існує людський фактор… Заступник директора пообіцяв, що при першій нагоді АТП вибачиться перед постраждалою”, – додав Дудок.

Вдова учасника АТО Ілона Дорошенко та її син стали об’єктами кпинів для водія маршрутки “Самбір-Рудки-Львів”, ім’я якого не називається.
Чоловік, Володимир Дорошенко, загинув неподалік села Бердянське на Донеччині внаслідок бойових дій 31 серпня 2014 року. Відтак Ілона Дорошенко має пільги як член сім’ї загиблого, зокрема на безплатний проїзд міським і приміським транспортом.

“Зайшла з сином у маршрутку на Львів. Показую водієві посвідчення на безкоштовний проїзд, і тут все почалося, як в страшному сні. Шофер мене звинувачував у всіх смертних гріхах. Мовляв, посвідчення не таке, і невідомо, де ще це мій чоловік загинув. І це все при моєму дворічному синові, який батька так і не побачив живим. Поруч з водієм сидів його товариш, то він ще теж підсміювався з мене. Нібито хочу їхати на халяву. Я таких знущань не витерпіла і заплатила”, – розповідала вдова.

Вона сфотографувала номер автобуса і почала вимагати вибачень від перевізників.

“Наступного дня подзвонив власник маршруту і просив вибачення за працівника-хама, давав гроші. Я, звісно, не взяла – мені важливіше, аби водій глянув в очі і попросив пробачення. Мені ж сказали, якщо сама прийду на вокзал, то, може, він і перепросить. Це взагалі знущання”, – розповідала Ілона Дорошенко журналістам.

Читайте також:
Викрадача київської маршрутки зловили житомиряни,він вийшов за “законом Савченко”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.