Біля Мар’їнки український боєць загинув внаслідок пострілу ворожого снайпера

 

З початку доби 19 липня на Сході загинув один український боєць.

Причина загибелі – снайперський обстріл біля міста Мар’їнка на Донеччині. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

“Близько опівдня по Мар’їнці працював ворожий снайпер. Внаслідок обстрілу отримав смертельне кульове поранення військовослужбовець сил АТО”, – йдеться у зведенні.

Зазначається, що станом на 18:00 бойовики сім разів обстріляли позиції Збройних сил України, сили АТО чотири рази відкривали вогонь у відповідь.

Щодо важкої зброї, то, за даними штабу, на Донецькому напрямку вночі бойовики били з міномета калібру 82 міліметри та великокаліберних кулеметів по позиціях українських захисників під Авдіївкою.

“Аналізуючи ситуацію вздовж лінії розмежування за попередні дні, можна зробити висновки, що у світлу пору доби, коли активно працюють спостерігачі, бойовики зменшують кількість обстрілів. Уночі ворог активізує провокативний вогонь і явно намагається втягнути сили АТО у збройне протистояння”, – наголосили у штабі.

Читайте також:
На Донбасі загинув етнічний угорець Золтан Балаж, боєць 128-ї бригади ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна