Різанина за музику. Стали відомі подробиці вбивства ветерана АТО біля Золотих воріт

 

Сергій Олійник

Чоловіком, якого ввечері 22 червня вбили біля Золотих воріт у Києві, виявився ветеран АТО, голова Спілки мігрантів України Сергій Олійник.

Конфлікт виник через сина загиблого – Ярослава, який на цьому місці грав як вуличний музикант, повідомляє ТСН.

Один із мешканців будинку на вулиці Ярославовів Вал, що розташований поруч, почав прискіпуватись до хлопця, вимагаючи припинити грати. Батько вступився за сина, після чого й відбувся конфлікт з різаниною. Олійник-старший помер від ножових ран.

Нападник втік із місця злочину до свого під’їзду. Правоохоронці затримали його на даху будинку.

Ярослав Олійник розповів телевізійникам подробиці трагічного інциденту.

У вільний від навчання час, каже Ярослав, він часто розважав своєю музикою відвідувачів парків. Виступ біля Золотих воріт нічим не відрізнявся від попередніх, але нетверезий чоловік почав конфлікт, хотів забрати зібрані гроші і напав на Ярославового батька, Сергія Олійника.

“Він почав мені погрожувати. Він підійшов до мене, це переросло у конфлікт, він почав замахуватися, підійшов тато, заступився за мене й повів в сторону”, – пригадує Ярослав.
Сварку начебто вгамували. Ярослав каже, що зібрав речі, пішов до друзів, батько лишився з мамою на лавці. Хлопець не знав, що убивця пішов додому по ножа. “Приходжу хвилин через 25, тато весь в крові на лавочці, мама лежить поруч, тата вбили, у мене шок, я не можу зрозуміти, як таке сталося”, – розповів хлопець.

Очевидець Станіслав Кризький розповів: “Він просто підійшов до них і завдав два ножових поранення. Перед цим мені розповідали, що між ними був скандал вже. Приїжджав наряд міліції перед цим”.

Батько Ярослава отримав два удари ножем – у живіт та груди. Медики, хоч і прибули швидко, боролися за життя, однак зрештою констатували смерть.

Сергій Олійник півтора року в АТО керував розвідротою 14-ї бригади. Після повернення додому опікувався правами мігрантів.

Як виявилося, убивця жив просто навпроти місця, де все сталося.

“Сусіди приголомшені. Кажуть, чоловік не проявляв ніколи агресії, мав родину, хоча й частенько зловживав алкоголем”, – передає ТСН.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна