Поліція склала на нардепа з БПП протокол за керування авто в нетверезому стані

 

Патрульна поліція Києва виписала народному депутату від БПП Павлові Різаненку протокол за керування автомобілем у нетверезому стані.

Така інформація з’явилася на сторінці Громадської організації “СТОП – Корупція” у “Фейсбуці“, повідомляє “Українська правда”.

Сам нардеп у коментарі виданню її підтвердив і наголосив, що “готовий понести покарання”.

“28 травня о 22:48 народний депутат від БПП Павло Різаненко, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, був затриманий Управлінням патрульної поліції у м. Києві”, – йдеться у повідомленні ГО.

Активісти також наголосили, що “засідання суду намагаються “зам’яти”.

У прес-службі Департаменту патрульної поліції м. Києва “УП” також підтвердили факт зупинки вказаного автомобіля, у водія якого, на думку поліцейських, були ознаки алкогольного сп’яніння.

“Було складено протокол про керування у нетверезому стані та передано до суду”, – зазначили у відомстві.

У поліції також додали, що тест показав незначне алкогольне сп’яніння – близько 0,27 проміле (при допустимому значенні 0,2. – “Н”).

За словами Різаненка, в зазначений день його дійсно зупинили співробітники поліції через те, що його машина начебто перебувал в розшуку.

“Пізніше виявилося, що вона там не перебуває… Мене привезли на огляд в клініку і зробили тест, який показав незначне перевищення [вмісту алкоголю в організмі]”, – розказав нардеп.

Різаненко передав “УП”передав результат тесту та ще одну довідку, зроблену наступного дня за “самозверненням”. У ній зазначається, що станом на 19:50 29 травня ознак сп’яніння у нього не виявлено.

Депутат додав, що очікує на рішення суду і вважає появу інформації в мережі провокацією.

“Я прекрасно усвідомлюю, що будь-яка моя помилка буде використана ворогами проти мене”, – підсумував він.

Читайте також:

Розбиті Молотком. Депутат, чий син влаштував ДТП і тікав від поліції, виявився доларовим мільйонером

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.