В Ізмаїлі ветеран АТО порвав футболку “ватника” із зображенням ввічливого Путіна. ФОТО

 

В Ізмаїлі Одеської області ветеран АТО змусив прихильника Путіна зняти з себе футболку з зображенням президента РФ, після чого порвав її і викинув у сміття.

Про це повідомля БессарабіяINFORM, публікуючи відповідні фото.

“Відомий в місті завдяки своїй патріотичній позиції учасник АТО Дмитро Озмитель зустрів сьогодні (20 травня) на вулиці чоловіка, одягненого у футболку із зображенням Путіна з написом “Самый вежливый президент”. Природно, добровольця, який воював на Донбасі за свободу і цілісність України, це не могло не обурити”, – зазначають журналісти.

Як видно на фото, Путін на футболці – у військовій формі, а словами “вежливые люди”, як відомо, у Росії позначали свої окупаційні війська в Криму в 2014 році.

При цьому на Озмителі була футболка із зображенням тризуба.

Фоторепортаж:

630_400_1495209468-8008 футболка Путін в Ізмаїлі - Дмитро Озмитель 11 футболка Путін в Ізмаїлі - Дмитро Озмитель 1 футболка Путін в Ізмаїлі - Дмитро Озмитель 2 футболка Путін в Ізмаїлі - Дмитро Озмитель 3
<
>

 

Ветеран попросив чоловіка зняти провокаційну футболку та пояснив, чому носити на собі подібне зображення під час російської агресії проти України неприпустимо.
За словами Озмителя, його бойові товариші воюють зараз на Донбасі і віддають свої життя за мир в Україні.

У підсумку провокатор зняв футболку, після чого Озмитель порвав її і викинув у сміттєвий бак.

Крім того, прихильникові Путіна довелося давати пояснення поліції, яка прибула на місце інциденту.

Читайте також:
Оператор ТРК нардепа від “Опоблоку” прийшов на сесію міськради
у футболці на честь окупаційної армії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна