Оператор ТРК нардепа від “Опоблоку” прийшов на сесію міськради у футболці на честь окупаційної армії

 

Оператор ТРК “Акцент” у Лисичанську Луганської області, що належить народному депутату від “Опозиційного блоку” Сергію Дунаєву, прийшов на сесію міської ради у футболці із пропагандистським зображенням на честь окупаційної армії РФ. Про це повідомляє “Лисичанск как он есть”.

оператор ТРК Акцент - ввічливі люди

Видання оприлюднило кадр відео із засідання, на якому видно, що оператор вбраний у футболку із силуетом спецназівця ЗС Росії та підписом “Вежливые люди. Вежливые, добрые, свои”.

Такі футболки продаються на російських сайтах на кшталт “Военторг-звезда”, а символічне зображення одного з “ввічливих людей” поруч із котом символізує російську армію, що незаконно окупувала український Крим.

Лисичанськ входить до зони проведення антитерористичної операції, звідси до лінії розмежування – близько 20 км.

Повідомляється, що оператор швидко ретирувався, коли на його футболку звернули увагу.

За інформацією сайту, ТРК “Акцент” є фактичною власністю лідера Луганської обласної організації “Опозиційного блоку” Сергія Дунаєва, якому належить 49% акцій телекомпанії через ланцюжок фірм (решта 51% – міській раді).

“Виходить, він зі своєю футболкою, перебуваючи зі співробітниками телекомпанії, яка, в свою чергу, розміщується в “офісах Дунаєва”, або переміщуючись по місту, ажіотажу ніякого не викликав. Та й працівників поліції, яких було два автобуси з начальником міського відділу в сесійній залі, дана футболка ніяк не збентежила…” – пише видання.

Як відомо, раніше окружну виборчу комісію №114 на Луганщині очолив помічник нардепа Дунаєва Євген Байрамов, який навесні 2014 року допомагав бойовикам “ЛНР” організовувати проведення незаконного референдуму про “незалежність”.
Сам Дунаєв раніше не раз відкрито висловлювався на підтримку бойовиків “ЛНР”.

Читайте також:
Апеляційний суд звільнив на поруки нардепів скандального “айдарівця” Радченка, якого підозрюють у тяжких злочинах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна