У промо-ролику Євробачення підкреслено українську приналежність Криму. ВІДЕО

 

До “Євробачення-2017” презентовнао спеціальний промо-ролик про Україну Come to Ukraine to celebrate diversity (“Приїздіть до України святкувати розмаїття”). Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на Український кризовий медіацентр.

Це 30-секундне відео з кадрами, відзнятими у наймальовничіших куточках країни – в Києві, Львові, у Карпатах, тимчасово окупованому Криму тощо.

Ролик несе значне політичне навантаження, адже на відео серед українських визначних місць показано Південний берег Криму, море біля анексованого узбережжя та палац Ластівчине гніздо в смт Гаспра Ялтинської міськради, що є символом Кримського півострова.

Основою для композиції у ролику стала мелодія пісні Шакіри, відома з мультфільму “Зоотрополіс”. Її виконує Настя Багінська, фіналістка першого сезону проекту “Голос. Діти”.

У кадрі Настя зокрема пливе на яхті на тлі Ластівчиного гнізда.

Фонограму саундтреку зробили брати Гадюкіни – Павло Крахмальов та Ігор Мельничук.

Ролик завершується словами запрошення всіх охочих відвідати Україну та святкувати разом.

Нагадаємо, СБУ  закрила в’їзд до України російській делегатці на конкурс “Євробачення” Юлії Самойловій, яка 2015 року порушила міграційне законодавство України, заїхавши в окупований Крим з території РФ.

Читайте також:
“Євробачення” переглянуло попередню заборону прапора кримських татар

Україна і кримські татари виграли “Євробачення-2016”

Кириленко допускає участь Росії в “Євробаченні” у Києві

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна