Бойовики обстріляли житлові квартали Авдіївки

 

Бойовики в понеділок, 17 квітня, обстріляли житлові квартали старої Авдіївки на Донеччині, пошкоджено шість будинків. Про це повідомив прес-центр штабу АТО з посиланням на українську сторону Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню.

“Українська сторона СЦКК констатує, що надалі продовжуються обстріли з боку НЗФ ОРДЛО позицій Збройних сил України, а також мирних населених пунктів вздовж лінії розмежування. Загострення обстановки спостерігається в районі населеного пункту Авдіївка”, – сказано в повідомленні.

Фото: СЦКК

Зокрема, внаслідок обстрілу з боку бойовиків пошкоджено шість житлових будинків по вулиці Тургенєва, в одному з них зруйновано дах. Постраждалих немає.

Наголошується, що подібні злочини бойовиків вчергове свідчать про цілеспрямовані дії щодо подальшого загострення конфлікту, небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей.

Читайте також:
Після Великодня бойовики знову збільшили кількість обстрілів у зоні АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна