Порошенко затвердив відставку всього складу НКРЕКП разом із Вовком

 

Президент Петро Порошенко вже затвердив відставку всього складу НКРЕКП на чолі з головою Дмитром Вовком.
Про це під час звіту у Верховній Раді в середу, 12 квітня, розповів сам Дмитро Вовк – голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє “Укрінформ”.

“Відповідно до закону та указу президента, відставка асього діючого складу комісії затверджена. Дві людини звільняються в листопаді додатково. Я також знаю, що я звільнений. Це рішення уже прийняте”, – заявив Вовк, який до призначення в НКРЕ був топ-менеджером корпорації “Рошен”.

На його думку, НКРЕКП може стати повністю незалежним органом, коли їй буде збільшене фінансування.

“Я вважаю, що Комісія працює незалежно. Депутати прийняли правильне рішення, ухваливши цей закон (про НКРЕКП) і додали незалежності комісії у частині прийняття рішень, але не досі не прийняли рішення про фінансове забезпечення”, – додав Вовк.

Під час звіту Вовка народні депутати вимагали його відставки та жорстко критикували за зростання цін на комунпослуги, спробу протягнути рішення про абонплату за користування газом, підвищення тарифів на освітлення вулиць тощо.

Читайте також:
НКРЕКП скасувала абонплату за газ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна