НКРЕКП скасувала абонплату за газ

 

Рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг скасувала власне рішення про запровадження абонплати за газ. Про це заявив глава НКРЕКП Дмитро Вовк у понеділок, 10 квітня, в ході засідання комісії, яке транслював канал “112 Україна”.

“Ми сьогодні повинні ухвалити рішення, яке було озвучено департаментом, про те, щоб скасувати, провести додаткові консультації, забезпечити, щоб для жодного українця не було ніякого підвищення в результаті цього рішення… Ми наше рішення, яке ухвалили і яке повинно застосовуватися з 1 квітня, повністю міняємо, скасовуємо. Це ідентичні речі. Юридично воно, можливо, інакше називається, але відбудеться скасування рішень, вони не будуть застосовуватися, для жодного українця підвищення не відбудеться”, – сказав він.

Народний депутат Олег Ляшко зажадав від глави НКРЕКП проголосувати за скасування такого рішення.

Вовк провів голосування, і члени комісії підтримали скасування рішення.

Читайте також:
Порошенко вимагає припинити абонплату за газ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна