Roshen продає Маріупольську кондфабрику

 

Акціонери Маріупольської кондитерської фабрики “Рошен”, що входить до складу корпорації Roshen, прийняли рішення про продаж майна підприємства, зокрема комплексу самої фабрики та земельної ділянки. Про це повідомляє агенція “Українські новини” з посиланням на прес-службу Roshen.

Представник прес-служби підтвердив інформацію про те, що рішення прийнято та акціонери затвердили продаж цього майна. Інші подробиці поки не уточнюються.

Як зазначає “Приазов ТВ”, Маріупольська кондитерська фабрика Roshen повністю зупинила виробництво ще в лютому 2014 року через тиск тодішньої влади на опозиційного політика-підприємця Петра Порошенка. Частину працівників та оснащення було переведено на Вінницьку фабрику. 20 квітня 2015 збори акціонерів ПАТ “Маріупольська кондитерська фабрика «Рошен»” прийняли рішення про ліквідацію підприємства.

Як інформувала “Новинарня“, у квітні, згідно анонсами, має бути зупинена Липецька кондфабрика Roshen у Росії.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна