72-й бригаді вдалося відтіснити бойовиків від Авдіївки

 

Станом на ранок 13 березня обстріли Авдіївки з боку бойовиків тривають, однак українським військам вдалося відтіснити противника й створити “буферну зону”. Як передає “Новинарня“, про це повідомила прес-офіцер 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Олена Мокренчук в ефірі каналу “112 Україна”.

Як відомо, 72 омбр обороняє місто Авдіївка на Донеччині та його промислову зону.

“Обстріли Авдіївки тривають. Кожен день обстрілюють із важкої артилерії, стрілецької зброї, гранатометів, кулеметів. Те, що нам вдалося здійснити, це відтіснити ворога і створити буферну зону для того, щоб ворог не міг обстрілювати мирних жителів зі стрілецької зброї, кулеметів”, – зазначила Мокренчук.

Вона додала: “Артилерійська і ракетна зброя також застосовуються. Вчора була двічі застосована РСЗВ “Град”, обстріляна Авдіївка”.

Нагадаємо, 72 омбр з боєм взяла одну з передових позицій бойовиків “ДНР” під Авдіївкою.

Читайте також:
Бойовики б’ють по позиціях ЗСУ з важкої зброї й “Градів”

Героїчна історія донбасівки Олени Мокренчук – прес-офіцера 72-ї бригади, дочка якої стала навідницею САУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна