Тимошенко переконує, що зустрілася з Трампом не в туалеті, а все це чорний піар від Порошенка

Юлія Тимошенко. Фото прес-служби ВО “Батьківщина”

Лідерка фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко переконує, що її зустріч із президентом США Дональдом Трампом у Вашингтоні відбулася в офіційній атмосфері.
Як передає “Новинарня“, про це вона заявила в коментарі ЗМІ у кулуарах Верховної Ради в понеділок, 6 лютого.

“Я мала коротку зустріч із новим президентом США і почула повну підтримку України”, – зазначила депутатка.

На запитання, чи чекала вона його біля туалету, як стверджує зокрема представник піар-компанії BGR Джефф Бірнбаум, Тимошенко сказала: “Все погане, що ви чуєте про цю зустріч і бачите на всіх сайтах – це спланована президентом [Порошенком], лобістами і його пропагандистами акція, щоб принизити мою зустріч з новообраним президентом [США]”.

На питання, як саме була організована її зустріч із Трампом, Юлія Тимошенко сказала: “Так, як це було описано в офіційних заявах, почитайте”.

“Це була цілком офіційна зустріч, нормальна, але коротка” – наголосила лідерка “Батьківщини”.

За її словами, із Трампом вони спілкувалися виключно про підтримку України та незняття санкцій із Росії.

Одна з “фотожаб”, що поширилася в соцмередах після повідомлення про зустріч Тимошенко і Трампа

Як повідомлялося раніше, новий президент США Дональд Трамп зустрічався з Юлією Тимошенко у Вашингтоні 2 лютого перед молитовним сніданком.

Нардеп Сергій Власенко, який перебував разом із Тимошенко у США, в коментарі партійному сайту зазначив, що несподівані для президента США зустрічі не підтверджуються Білим домом (тоді як Білий дім підтвердив зустріч). За його словами, зустріч не була для Трампа несподіванкою та “одномоментним рукостисканням”.

Як відомо, перед інавгурацією Трампа очікувалося, що на ній буде присутня Юлія Тимошенко, яка нібито придбала квиток на цю подію, однак після розголосу вона не поїхала на інавгурацію.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна