Україні дали ще один “безвіз”. Але знову карибський

 

Набула чинності угода між Кабінетом Міністрів України та урядом Федерації Сент-Крістофер і Невіс (Сент-Кіттс і Невіс) про взаємне скасування візових вимог.
Про це йдеться у повідомленні Департаменті консульської служби МЗС України від 31 січня.

Згідно з угодою, громадяни України та Сент-Кіттс і Невісу – пред’явники будь-яких типів паспортів, незалежно від мети поїздки, можуть в’їжджати, проїжджати транзитом та перебувати на території договірних сторін без необхідності оформлення віз за умови, що тривалість перебування не перевищує 90 днів протягом 180-ти.

Угода була підписана 22 вересня минулого року в рамках 71-ї сесії Генеральної асамблеї ООН.

“Реалізація положень угоди сприятиме розвитку двосторонніх відносин між двома країнами, інтенсифікації контактів в соціально-економічній, культурно-гуманітарній та інших сферах”, – зазначили в МЗС.

Нагадаємо, 29 грудня повідомлялося про “безвіз” України з Коста-Рікою.

Читайте також:
Сподіваємось, “безвіз” із ЄС запрацює на практиці влітку, – Зеркаль

Saint Kitts and Nevis mapСент-Кіттс і Невіс є найменшою державою Західної півкулі, як за площею (261 км²), так і за чисельністю населення (менше 50 тис. осіб).

Острови Святого Крістофера й Невіс, які утворюють федерацію, належать до Малих Антильських островів.

Зі сходу вона межує  по морю з Антигуа і Барбуда, з південного сходу — з Монтсерратом, на північному заході — з Сінт-Естатіус (спеціальний муніципалітет Нідерландів), на півночі — з Сен-Бартельмі (заморська громада Франції).

Мова – англійська. Розвинутий туризм.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна