Визначилися півфіналісти українського відбору на “Євробачення-2017”

 

Стали відомі імена співаків та музичних гуртів, які пройшли у півфінал національного відбору на пісенний конкурс “Євробачення-2017”, що відбудеться в травні в Києві.

За даними сайту конкурсу, право представляти Україну будуть виборювати 24 учасники відбору.

Це виконавці Арсен Мірзоян, Міла Нітіч, Віталій Козловський, Rozhden, Анастасія Прудіус, Tayanna, Illaria, Kadnay, Рома Веремейчик і гурт Lumiere, MamaRika, Melovin, гурти Aghiazma, “Сальто назад”, Green Grey, Vivienne Mort, “Пающіє труси”, Detach, O.Torvald, Laliko, Letay, Panivalkova, “С.К.А.Й.”, Monochromea, а також переможець онлайн-голосування – Kuznetsov, якого підтримали 11,8 тис. осіб.

У п’ятницю, 20 січня, відбудеться жеребкування, що визначить порядок виступу артистів під час трьох півфіналів. Вони пройдуть 4, 11 і 18 лютого.

Нагадаємо, “Євробачення-2017” пройде в Києві завдяки українській співачці кримськотатарського походження Джамалі, яка в травні 2016 року перемогла на конкурсі в Стокгольмі з піснею “1944”.
“Євробачення-2017” пройде в Міжнародному виставковому центрі на Лівому березі Дніпра. Півфінали відбудуться 9 й 11 травня, фінал – 13 травня.

Як відомо, Україна вже приймала “Євробачення” 2005 року – завдяки перемозі Руслани роком раніше. Тоді, після перемоги Помаранчевої революції, країну-господарку представляв гурт “Ґринджоли” з піснею “Разом нас багато”, який посів лише 19-те місце.

Читайте також:

Аласанія подав у відставку через проблеми з бюджетом Євробачення та майбутнього Суспільного

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна