Аваков: 2017 року перед Україною постане завдання вийти на кордон з РФ на Донбасі

 

У 2017 році перед Україною постане завдання вийти на міжнародно визнаний державний кордон на Донбасі, а надалі – й Криму. Цим процесом будуть займатися поліцейські, гвардійці, органи юстиції, але першими мтануть прикордонники.
Про це у вівторок, 17 січня, під час колегії Держприкордонслужби заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає “Новинарня” з посиланням на прес-службу МВС.

За словами міністра, ключовим завданням прикордонників на цей рік є повна готовність до взяття державного кордону під контроль.

“Це не моє пропагандистське висловлювання або якась ідея фікс. Це реальність, з якою нам невдовзі доведеться зіштовхнутись, і держава має розраховувати на вашу готовність до рішучих дій і волі до забезпечення цього процесу”, – зазначив Аваков.

За словами глави МВС, “це не буде довгострокова місія, адже після розробки плану і встановлення задачі протягом двох тижнів необхідно буде забезпечити контроль над державним кордоном“.

Читайте також:

Аваков: Нацгвардія звільнить Донбас за два роки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна