Савченко презентує платформу РУНА – “Рух українського народу”

 

Позафракційна народна депутатка Надія Савченко в понеділок, 26 грудня, дасть прес-конференцію, на якій представить свою громадську платформу РУНА – “Рух українського народу”.

Анонс прес-конференції в “Лігабізнесінформ” Савченко розмістила в своєму “Фейсбуці“, прикріпивши картинку з логотипом нового проекту. На зображенні вказано, що Савченко – лідер цієї платформи.

Тема прес-конференції: “Концепція системних змін України як унітарної децентралізованої республіки”.

“В ході прес-конференції буде представлена громадська платформа РУНА: Рух, Реформи, Революція українського народу”, – сказано в анонсі.

Учасниками заходу, окрім Савченко, будуть Назар Мухачев, сотник 26-й сотні “Самооборони Майдану”, отаман ГО “Українське Козацьке Військо” (Київ); Теодор Дяків, представник експертної групи “Народний суверенітет” (Львів).

На сайті “Лігабізнесінформ” розміщений аналогічний анонс.

Як писала “Новинарня“, про те, що Савченко створює свій політичний проект, раніше заявляли в партії “Батьківщина”, вона це підтвердила сама.
“Батьківщина” виключила Савченко з партії і фракції у Верховній Раді за її сепаратні переговори з бойовиками “ДНР/ЛНР”.
За те саме Савченко виключили з делегації Верховної Ради в ПАРЄ.

Читайте також:
Проект Савченко: хто і що за ним стоїть

Савченко про свої переговори з ватажками “ДНР/ЛНР”:
“Людей потрібно забирати, війну – закінчувати”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна