Останнє засідання Ради в 2016 році закрилося після бійки АТОвця і свободівця. ВІДЕО

 

Заступниця голови Верховної Ради Оксана Сироїд закрила пленарне засідання парламенту 2016 року, на наступне засідання народні депутати зберуться 17 січня.

Наприкінці робочого дня в п’ятницю, 23 грудня, в сесійній залі залишилося близько 20 парламентаріїв, передає “Інтерфакс-Україна”.

Перед закриттям засідання відбулася бійка між парламентарями – народним депутатом від Блоку Петра Порошенка Павлом Кишкарем та позафракційним Михайлом Головком зі “Свободи”, передає “Новинарня“.

biyka-u-vr-kishkar-i-golovko

Головко виступав з трибуни щодо ситуації в компанії “Укргазвидобування”, в цей час Кишкар почав зі свого робочого місця щось вигукувати. Головко попросив не перебивати. Після завершення виступу Головко підійшов до Кишкаря, щоб висловити обурення реакцією на виступ. Кишкар сказав, що Головко бреше. Той сказав кілька слів на адресу Кишкаря і пішов. Після цього Кишкар рушив за опонентом, штовхнув його, Головко зчепився з опонентом, але інші депутати встигли їх розборонити.

У коментарі каналу “112” Павло Кишкар заявив, що йдеться про особисту образу на його адресу з боку Головка.

“Я нікому не дозволю себе ображати”, – сказав Кишкар.

При цьому він зазначив, що Головко працює в інтересах олігарха-втікача Олександра Онищенка й отримує від нього платню.

Як відомо, Павло Кишкар був обраний до ВР за списком “Самопомочі”. Він учасник АТО в 2014 році, командир групи інформаційної війни добровольчого батальйону «Донбас» Національної гвардії України, капітан.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна