“Людиною року” від журналу Time – Дональд Трамп. Він не згодний з редакцією

Дональд Трамп - "людина року" 2016 за версією Time

Дональд Трамп – “людина року” 2016 за версією Time

Редакція американського журналу Time назвала обраного президента США Дональда Трампа “Людиною року 2016”. Про це повідомляє сайт Time.

Його перемога, на думку редакції, з багатьох точок зору безпрецедентна для американської політики. Статтю про лауреата щорічного рейтингу підписали: “Дональд Трамп. Президент розділених штатів Америки”.

Time зазначає суперечливість постаті Трампа та зазначає: “Комусь здається, що він — відповідь на обурення правлячим класом в Америці. Інші вважають, що Дональд Трамп схильний до расизму і сексизму”.

Сам Дональд Трамп вважає великою честю бути названим “Людиною” року за версією журналу Time. Про 45-й президент повідомив в інтерв’ю телекомпанії NBC.

“Бути на обкладинці “Time” як “Людина року” – це величезна честь для мене”, – сказав Трамп. При цьому він зазначив, що не згоден з фразою, якою супроводжується його фотографія – “Дональд Трамп. Президент розділених штатів Америки”.

“Я не робив нічого для того, щоб вносити розбрат”, – сказав Трамп.

До шорт-листа рейтингу увійшли також президенти РФ Володимир Путін, Туреччини – Реджеп Таїп Ердоган, екс-кандидат у президенти США Гілларі Клінтон та один із засновників Facebook Марк Цукерберг.

А ось титул “Людини року” за версією читачів журналу Time отримав прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді.

Як відомо, в 2015 році Time назвав “Людиною року” канцлера Німеччини Ангелу Меркель.

Читайте також:
Вибори в США: Клінтон випередила Трампа на 2 млн. голосів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна