П’яні СБУшники влаштували погоню від патрульних  по нічному Києву

 

Співробітники СБУ на Mercedes тікали від співробітників поліції та пропонували хабар для “вирішення” справи. Про це йдеться в повідомленні “Київ оперативний” у “Фейсбуці”.

“Вдосталь напившись алкогольних напоїв, п’яні співробітники СБУ вирішили покататися по нічному Києву на своєму Mercedes, р. н. AA0300CI. На вимогу співробітників патрульної поліції зупинитися водій тривалий час не реагував. У підсумку – був затиснутий двома екіпажами. На вимогу пред’явити документи водій почав розповідати про те, що він шановний співробітник СБУ”,- сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що “на підмогу” водієві приїхала натовп таких же п’яних і агресивно налаштованих. За їх словами, вони співробітники райвідділів, СБУ і військові.

“Постійно пропонували “вирішити на місці”. Коли зрозуміли, що такий номер не пройде”, почалися погрози. Проходити тест на стан алкогольного сп’яніння водій відмовився. На місце викликали ВСП і начальника військової частини”, – зазначається в повідомленні.

Співробітники поліції правопорушення оформили, а автомобіль евакуювали.

Читайте також:
П’яний депутат із “Батьківщини”, який спричинив страшну ДТП на Окружній, ховається від поліції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна