Після погрому: власне офіс Медведчука пошкоджено не було

Громадський рух “Український вибір – Право народу” Віктора Медведчука заявив про поломку камер спостереження і відсутність пошкоджень офісу в результаті погрому активістами будівлі, у якій розташовано офіс, на вул. Велика Васильківська, 23Б у Києві, 21 листопада. Про це “Українським новинам” повідомив керівник прес-служби “УВ” Олег Бабанін.

“Вони (нападники) не змогли зламати двері й намагалися пробитися в офіс через найближче вікно… Вони намагалися зайти через перехід усередині будівлі, увірвалися, побачили, що там проходу немає, і підпалили”, – сказав він.

Зі слів Бабаніна, пошкоджено було салон краси, розміщений у цій самій будівлі по сусідству з офісом організації.

Бабанін зазначив, що безпосередньо офіс “Українського вибору” пошкоджено не було.

“Нападники намагалися виламати двері, що ведуть в офіс, і зруйнували зовнішні конструкції: вітрозахист, козирок. Я бачив, що збивали камери спостереження, кнопку дзвінка”, – додав він.

Бабанін також повідомив, що організація поки не підрахувала орієнтовний розмір збитків, а юристи “Українського вибору” уже працюють над відшкодуванням збитків.

Нагадаємо, журналісти сайту “Новинарня” були присутні при спробі погрому офісу Медведчука протестувальниками в День гідності і свободи. Насправді нападники не знали, де розташований офіс, і всередину приміщень не проникали. При цьому за адресою В. Васильківська, 23б розташовано багато структур, пов’язаних із Віктором Медведчуком.

Читайте також:
Мітингувальники підпалили будівлю з офісом Медведчука.
Виявилося – підсобка сантехніка й інтимної гігієни.ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна