Доба в АТО: поранений один український воїн, троє окупантів загинули, знищено ворожий БТР

 

За минулу добу внаслідок бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції жоден військовий не загинув, проте був поранений один воїн.  Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко, інформує “Новинарня“.

Він уточнив, що поранення військовий отримав в промзоні Авдіївки.

Так, на Луганському напрямку окупанти систематично обстрілювали потенційний район розведення сил – Станицю Луганську. Активізувалися бойовики також у Кримському, Оріховому та Золотому.

Крім того, між 17:00 і 20:00 ворог провів сеанс обстрілів у Попаснянському райні

Зі слів речника, один з обстрілів, який стався позавчора на Луганському напрямку, бойовики влаштували для розваги гостей із Генштабу та Міноборони РФ.

На Донецькому вогонь вівся в усіх гарячих точках, особливо – в Авдіївській промзоні. Обстріли  тривали протягом 5 годин. Також бойовики вели вогонь з мінометів у Троїцькому, Зайцевому та Пісках.

На Маріупольському зросла кількість та щільність обстрілів із важкого озброєння. Традиційно неспокійно було у Мар’їнському районі та на ділянці фронту  Павлопіль-Широкине.

Також, за минулу добу підтверджено втрати противника: двох бойовиків ліквідовано та двох поранено. Крім того, минулої доби було знищено ворожий БТР.

В розвідці також повідомили, що в стані алкогольного сп’яніння двоє бойовиків з другого батальйону дев’ятого полку російсько-окупаційних військ викрали цивільний автомобіль та намагалися проїхати через блокпост окупантів. Бойовики одразу відкрили по колегах вогонь, в результаті один був поранений, один загинув.

Читайте також:
У Міноборони назвали цифри “бойових” виплат АТОвцям та допомоги пораненим і сім’ям загиблих

Бойовики обстріляли КПВВ “Мар’їнка” і  “Золоте”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна