Російська авіація в Білорусі відпрацювала завдання ударів по Україні

 

Російська Федерація продовжує підготовку до можливих широкомасштабних наступальних дій проти України та відпрацювала умовне завдання масованих авіаударів з території Білорусі по українських стратегічних об’єктах. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький, передає УНІАН.

“Керівництво РФ не відмовляється від своїх агресивних планів щодо України та продовжує підготовку до можливих широкомасштабних наступальних дій проти нашої держави, – заявив Скібіцький. – 26 жовтня, використовуючи зобов’язання Республіки Білорусь як союзної держави, російські бойові літаки в повітряному просторі Білорусі відпрацювали умовне нанесення масованих авіаційних ударів по стратегічних об’єктах на території України”.

Українська розвідка виявила уздовж кордону повітряного простору Білорусі літак дальнього радіолокаційного виявлення і наведення А-50У, який здійснював контроль повітряного простору в північно-західній частині України і наведення винищувальної авіації.

“Стратегічний бомбардувальник Ту-160 і два далеких бомбардувальники Ту-22М3 ВКС Росії виконували польоти вздовж державного кордону Росії та умовно здійснювали пуски ракет. Два фронтові бомбардувальники Су-34 відпрацьовували навчальні питання нанесення ракетно-бомбових ударів”, – додав Скібіцький.

Читайте також:
Путін – про провокацію російського літака проти ВМС США на Чорному морі:
“Ви з глузду з’їхали?”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна