Бойовики намагалися штурмом взяти Авдіївку, проте понесли серйозні втрати

 

За мину минулу добу внаслідок бойових дій один український військовий згинув та шестеро зазнали поранення. Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.

З його слів, вчора противник здійснив низку мінометних обстрілів по позиціях сил АТО по захисниках в Авдіївці та Опитному.

Повідомляється, що обстріли велись з метою вибити сили АТО з Авдіївки. Для цього командування бойовиків задіяло  декілька підрозділів та батарей, провівши відповідну підготовку окупанти намагалися взяти позиції штурмом. Бойове зіткнення закінчилось невдачею для бойовиків.

В результаті штурму окупанти понесли значні втрати: 7 загиблих та 17 поранених окупантів.

Дані військової розвідки свідчать, що значні втрати противника не зупинили і, зазнавши невдачі, вони почали гатити по житлових кварталах підконтрольного їм міста Макіївка.

Окупанти почали обстріли мирні квартали, щоб дискредитувати українських військових та звинуватити у невиконанні мінських домовленостей.

 

Читайте також:
Поранені бійці АТО вперше в історії візьмуть участь у Марафоні Морської піхоти США. ВІДЕО

Розвідка ідентифікувала ще два десятки кадрових військових РФ на Донбасі. СПИСОК

Бойовики відкривали вогонь по українських воїнах 54 рази

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна