Моторола навіть після смерті боїться замаху, – місцеві жителі

 

У Донецьку могилу бойовика “Мотороли” охороняють озброєні люди. Про це повідомляє Сегодня.ua з посиланням на  місцевих жителів, які недавно відвідували цвинтар.

“Ми ходили на могилу до родичів, і з цікавості вирішили пройтися недалеко від місця, де поховали” Моторолу “. Воно наче не на території кладовища, а через дорогу – там ще є свіжі могили, де ховають” днрівців “. Як виявилося, його могилу охороняють двоє спецназівців з “калашами”. Хто б міг подумати, що і після смерті він буде боятися замаху. Мабуть, є ще люди, які хочуть висловити йому свою “любов”, – наголосив місцевий житель.

Як відомо, ввечері 16 жовтня ЗМІ повідомили, і в “ДНР” підтвердили, що у ліфті житлового будинку у Донецьку загинув один із відомих бойовиків “ДНР”, громадянин Росії Арсен Павлов із позивним “Моторола”, який хвалився вбивством 15 українців.

Читайте також:
Хакери зламали “вайбер” Мотороли: перед вбивством із будинку зняли охорону, він завів коханку. ФОТО

Моторолу ховають у Донецьку на лафеті тисячі бюджетників, під гаслом “Герої не вмирають”. ФОТО

Ватажків “ДНР” активно міняють на кадрових військових РФ. “Моторолу” змінив “Воха”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна