Хакери зламали “вайбер” Мотороли: перед вбивством із будинку зняли охорону, він завів коханку. ФОТО

 

Напередодні загибелі російського терориста Арсена Павлова (“Моторола”) з його будинку в Донецьку зняли охорону, вони з дружиною остерігалися замаху, а в бойовика з’явилася коханка з Луганська. Про це йдеться в розслідуванні сайту InformNapalm.

Також видно, що Моторола зробив дружині й дітям українські паспорти й свідоцтва, проштамповані на окупованій території “ДНР” печатками довоєнних органів РАЦС. У його документах вказано ім’я Арсен (а не Арсеній, як досі вважалося).

Відомості отримали активісти кіберальянсу українських хакерських груп “КіберХунта“, FalconsFlameRUH8 і Trinity, передавши в розпорядження InformNapalm архіви з даними, отриманими з гаджетів Арсенія Павлова та його дружини – Олени Павлової (Коленкіної).

Активісти повідомили, що також мають доступи і повністю контролюють особисті гаджети інших членів угруповання “Спарта” й оточення Олександра Захарченко.

Як докази були представлені дані з перехоплення листування по “вайберу” Мотороли і його дружини напередодні вбивства.

Поверховий аналіз інформації вказує, що Моторола в останні тижні перед своєю загибеллю був стривожений з приводу конфлікту з російськими кураторами. Йому здавалося, що він став зайвим.

З цієї причини він тиждень не жив вдома (хоча тільки 5 жовтня забрав дитину з пологового будинку) – ночував у кабінеті, ймовірно побоюючись за своє життя.

vayber-motorola-na-ulitsu-ne-vyihodi-вайбер-Моторола-на улицу не выходи
В одній з останніх листувань дружина Павлова згадує, що в їхньому будинку в ніч з 15-го на 16 жовтня знімають охорону, після чого їй стало тривожно. Павлов проінструктував її, щоб вона не вірила старшим братам (“старшими братами” в середовищі бойовиків прийнято називати російські спецслужби, а саме – ФСБ РФ).

Нагадаємо, Моторолу підірвали в ліфті саме ввечері 15 жовтня.

Спочатку сімейні документи і паспорти.

“Важливо! Зверніть увагу на дати, очевидно, що робилися на бланках [Олени Коленкіної-Павлової] з «заднім числом» (до війни), щоб згодом легалізувати їх”, – зазначають автори розслідування.

svyidotstvo-pro-narodzhennya-dochka-motoroli-miroslava-pavlova-свыдоцтво про народження - дочка Мотороли Мирослава Павлова

pasport-druzhina-motoroli-olena-pavlova-kolenkina-паспорт дружина Мотороли - Олена Павлова Коленкіна
pasport-druzhina-motoroli-olena-pavlova-kolenkina_2-паспорт дружина Мотороли - Олена Павлова Коленкіна
pasport-druzhina-motoroli-olena-pavlova-kolenkina-_-shlyub-паспорт дружина Мотороли - Олена Павлова Коленкіна _ шлюб
pasport-motoroli-arsen-pavlov-gromadyanin-rf-паспорт Мотороли - Арсен Павлов громадянин РФpasport-motoroli-arsen-pavlov-gromadyanin-rf_2




“Фото Арсенія Павлова з його телефону наштовхують на дивні думки, як поєднується леопардове забарвлення з кольорами українського прапора і символікою”, – йдеться також у матеріалі.

motorola-arsen-pavlov-trusi-ukrayina-Моторола Арсен Павлов - труси Україна
А далі фото, які наштовхнули на думку, що у Мотороли напередодні загибелі з’явилася блондинка-коханка.

OSINT-експерти InformNapalm провели дорозвідку по фотографії і знайшли коханку Мотороли в соціальних мережах (сторінка ВК, архів). Нею виявилася жителька Луганська Любов Захарова-Кустова.
lyubov-zaharova-kustova-kohanka-motoroli-pavlova-lyubovnitsa-Любов Захарова-Кустова - коханка Мотороли Павлова любовница

Любов Захарова-Кустова

Любов Захарова-Кустова

Прикметно, що напередодні своєї загибелі Моторола брав участь у так званому “придушенні бунту” в “ЛНР”. Мабуть, відрядження до Луганська не пройшло дарма.

Цікавий запис у статусі блондинки, що також вказує на її статус коханки, з яким вона не цілком згодна: “Будь завжди вибором, пріорететом, причиною… Але ніколи не ставай варіантом!

 

Любов Захарова-Кустова, Вконтакте

Любов Захарова-Кустова, Вконтакте

Одна з останніх фото з соціального профілю Захарової-Кустової – на тлі військової форми з російським пікселем.

Любов Захарова-Кустова на фоні російського камуфляжу

Любов Захарова-Кустова на фоні російського камуфляжу

“Можливо, це форма Арсенія Павлова, або іншого російського найманця або кадрового військовослужбовця ЗС РФ”, – пишуть розслідувачі.

 

Читайте також:
“А уявіть, що буде, коли Путіна завалять?” Фестиваль соцмереж на смерть Мотороли

Моторолу ховають у Донецьку на лафеті тисячі бюджетників, під гаслом “Герої не вмирають”. ФОТО

Російського кухаря зацькували і звільнили з роботи за жарт про Моторолу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна