Під Бахмутом затримали інформаторку “ДНР”. ВІДЕО

 

Учасницю інформаційної мережі терористичної організації “ДНР” затримала в Бахмуті на Донеччині Служба безпеки України спільно з поліцією. Про це інформує прес-центр СБУ.

Зловмисниця була завербована у квітні 2014 року представником одного з бандформувань терористів на прізвисько “Баста”. Вона передавала бойовикам інформацію службового характеру, яку отримувала на роботі, а також відомості про місця дислокації та переміщення українських підрозділів. Потім ці дані передавалися розвідувальним органам Російської Федерації та використовувалися для проведення диверсій проти мешканців Донбасу.

Під час проведення обшуків за місцем проживання та роботи інформаторки правоохоронці вилучили флеш-носії, мобільні телефони, фотоапарат та блокноти з нотатками, що підтверджують протиправну діяльність на користь незаконних збройних угруповань.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України (участь у терористичній організації).

Слідчі дії тривають.

Читайте також:
СБУ повідомила, що контррозвідка затримала інформатора ГРУ в непідконтрольній Ясинуватій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна