У Костянтинівці виявили канал постачання сировини до “ДНР” залізницею

 

На Донеччині співробітники Служби безпеки України перекрили нелегальний канал постачання залізницею товарів до терористичної організації “ДНР”. Про це інформує прес-центр СБУ.

Під час спецоперації з перекриття сталого каналу незаконних поставок продукції до “ДНР” співробітники СБ України спільно з Державною фіскальною службою виявили у районі залізничної станції Костянтинівка два вагони, готові до відправлення на тимчасово окуповані терористами території.

За документами до ОРДО перевозилася сировина для одного з підприємств, зареєстрованого на контрольованій Україною території.

Правоохоронці виявили в одному з вагонів під задекларованою продукцією партію товарів, у тому числі медикаменти та одяг, у другому – чотири тисячалітрові цистерни з рідким склом та понад 20 тонн сировини для виготовлення тютюнових виробів.

Під час обшуків на складах, які належать відправнику, співробітники спецслужби виявили ще понад 40 тонн сировини для виробництва цигарок.

На даний час здійснюється комплекс заходів з документування протиправної діяльності організаторів нелегального каналу, зазначають в СБУ.

Читайте також:
СБУ викрила схему афери з житлом для військових і АТОвців на Дніпропетровщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна