Президента Киргизії госпіталізовано, – ЗМІ

 

Президент Киргизії Алмазбек Атамбаєв перебуває в одній з лікарень на Егейському узбережжі Туреччини. Про це повідомило “Радіо Свобода” з посиланням на місцеве видання. Офіційного підтвердження цієї інформації немає.

Раніше у вівторок прес-служба президента Киргизії повідомляла, що Атамбаєв бере відпустку, імовірно до 1 жовтня, щоб пройти медичне обстеження через проблеми з серцем.

19 вересня стало відомо, що Атамбаєв скасував поїздку на сесію Генеральної асамблеї ООН. Йому стало зле в аеропорту Стамбула при пересадці на рейс в Нью-Йорк. У вівторок керівник апарату президента Фарід Ніязов повідомив, що стан президента Киргизії задовільний.

17 вересня Алмазбеку Атамбаєву виповнилося 60 років. Він очолює Киргизію з 1 грудня 2011 року. У серпні 2015 року Киргизія стала учасником Євразійського економічного союзу всупереч протестам місцевої опозиції, яка вважає, що Атамбаєв шукає підтримки Москви для збереження своєї влади.

Читайте також:
В Узбекистані триденний траур. Карімов помер, – офіційно

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна