Проросійські “Полтавські месники” взяли на себе знищення меморіалів АТО і погрожують новими розправами

 

Проросійська група так званих “полтавських месників” зізналася у понівеченні в Полтві меморіальних дощок загиблим учасникам АТО. Про це анонімно зізнався один із чоловіків, який відзняв послання для працівників МВС та СБУ.

Російськомовне відео викладено у соцмережі “Вконтакте” під ніком Полтавские мстители та перезалито в YоuTube.

“11 вересня 2016 року група наших активістів у різних точках міста здійснила акцію помсти. Нами знищені меморіальні дошки ґвалтівникам, мародерам, вбивцям невинних і беззахисних людей похилого віку, які були звірами на Донбасі. Це тільки початок”, – зазначив невідомий.

Анонім пригрозив розправою учасникам АТО, їх родичам та правохоронцям.

Заертаючись до керівника прес-служби ГУ Нацполіції в Полтавській області Юрія Сулаєва, зловмисник сказав:

“Сергій Віталійович, вам не соромно заявляти про те, що ви нас уже майже знайшли і не повідомляєте громадськості в ході розслідування? Невже вам стане нахабності сфабрикувати справу, звинувативши у смертних гріхах тих нещасних, яких ви хочете видати за нас?… До скорої зустрічі, Сергію Віталійовичу і всі теж. Найближчим часом все почнеться. Ми вам обіцяємо”.

Юрій Сулаєв у відповідь зазначив: “Щодо появи в інтернеті зухвалого відеоповідомлення інформую, що поліція відреагувала належним чином і продовжує свою роботу!”

Як відомо, 11 вересня в Полтаві зловмисники розбили п’ять меморіальних дощок загиблим в АТО військовослужбовцям, перед тим три меморіальні дошки було розбито в травні.

Читайте також:
В Полтаві осквернили новий пам’ятник Мазепі. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна