Суд у Харкові залишив комуністку Александровську під вартою

 

У Харкові суд залишив під вартою підозрювану в зазіханні на територіальну цілісність і незалежність України колишню народну депутатку від Комуністичної партії Аллу Александровську.
Як повідомляє УНІАН з посиланням на прокуратуру Харківської області, відповідне рішення у п’ятницю, 22 липня, ухвалив Апеляційний суд Харківської області, відхиливши апеляцію Александровської.

Судове засідання проходило в закритому режимі, тому що за клопотанням захисту підозрюваної представники державного обвинувачення розкривали матеріали провадження.

Заслухавши думки сторін, суд підтвердив обґрунтованість обвинувачення та відхилив клопотання захисту Александровської про скасування запобіжного заходу.

Як відомо, 30 червня Київський районний суд Харкова обрав 67-річній Александровській запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави на 2 місяці.

За попередніми даними, Александровська та її син Олександр, оголошений у розшук, намагалися вплинути шляхом підкупу на керівництво та депутатів місцевих рад для прийняття ними звернення до Верховної Ради та президента задля федералізації України.
Зокрема, зафіксовано факт надання 9 тисяч доларів неправомірної вигоди за прийняття таких звернень керівництву Південної міської ради Харківської області.

Читайте також:
На Харківщині затримали комуністку, яка працювала на ФСБ,
зімітувавши рішення міськради про федералізацію

СБУ з’ясувала, як російські спецслужби “накручують” голоси під петиціями до президента України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна