Стали відомі приблизні втрати сторін унаслідок боїв на Світлодарській дузі

 

У боях на Світлодарській дузі, що тривали сьогодні з раннього ранку, зазнали поранень більше десяти українських воїнів, один боєць загинув. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Втрати противника – значно чисельніші. Зокрема українським бійцям вдалося взяти один з опорних пунктів бойовиків, де було знищено цілий взвод.

Але згодом, з огляду на тактичну ситуацію, надійшов наказ залишити зайняту територію. Боєкомплект, знайдений на блокпосту, замінували й підірвали.

Валерій Віхрєв - бойовик ДНР

Бійці ДУК продемонстрували журналістам знайдені документи одного з бойовиків “ДНР”, який уранці атакував українських військових гранатою і був убитий. Це Віхрєв Валерій Михайлович, 10.04.1976 р.н., громадянин України, уродженець села Старченково Володарського району Донецької області; мав також військовий квиток як “рядовий армії ДНР”.

Читайте також:
Бій на Світлогірській дузі, що тривав цілий день, закінчено. ЗСУ зайняли 1,5 км території

Речник АП підтвердив загибель на Донеччині співака, бійця “Правого сектора” Сліпака

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна