Речник АП підтвердив загибель на Донеччині співака, бійця “Правого сектора” Сліпака

 

Речник адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко підтвердив загибель оперного співака, бійця Добровольчого українського корпусу “Правий сектор” Василя Сліпака на Донбасі. Про це Лисенко написав на своїй сторінці в соцмережі.

На превеликий жаль, підтвердилася інформація про загибель Василя Сліпака у районі проведення АТО. Це сталося сьогодні вранці, 29 червня, поблизу селища Луганське Бахмутського району Донецької області. Тіло загиблого доставлено в морг міста Бахмут”, – повідомив Лисенко.

“Військове командування висловлює співчуття рідним та близьким загиблого Героя”, – додав речник АП.

Як відомо, Сліпак загинув від снайперської кулі о 6-й годині ранку.

На брифінгу о 12:30 Андрій Лисенко, так відповів на запитання про загибель оперного співака Василя Сліпака: “Ця інформація на даний момент перевіряється. Якщо інформація підтвердиться, про це буде повідомлено офіційно”.

Нагадаємо, командування ЗСУ та офіційні речники АП не фіксували факт загибелі чотирьох бійців ДУК “ПС” 12 червня ц.р. на шахті “Бутівка” та заявляли, що в лавах Збройних сил України втрат немає.

Офіційно українська влада не визнає присутність добровольчих підрозділів на лінії розмежування. Щодо “Правого сектора” на шахті “Бутівська” в Генштабі оголосили “розслідування”.

Читайте також:
Під Донецьком загинув знаменитий оперний співак із “Правого сектора”. Штаб знову не коментує. ФОТО, ВІДЕО

Штаб АТО відмовляється зараховувати загиблих добровольців до втрат ЗСУ. Фото полеглих бійців ДУК

“Нас в АТО ніби не існує, але штаб іноді нарізає цікаві задачі”, – “правосеки” на фронті

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна