Стрілянина в німецькому кінотеатрі: десятки поранених

 

У місті Фірнхайм неподалік Франкфурта-на-Майні на заході Німеччини озброєний чоловік відкрив стрілянину в кінотеатрі. У результаті поранення отримали від 20 до 50 людей, повідомляє “Німецька хвиля” з посиланням на газету Bild.

За даними видання, зловмисник у масці увірвався в кінотеатр близько 15-ї години в четвер, 23 червня.

Сайт газети Darmstädter Echo написав про щонайменше 25 постраждалих унаслідок розпилення газу та заручників, яких нібито захопив нападник.

О 17-тій годині Bild написав, що спецназ, який атакував кінотеатр, затримав нападника.

Згодом Focus повідомив, що поліція застрелила стрільця під час штурму. Цю інформацію  підтвердив міністр внутрішніх справ землі Гессен Петер Бойт.

Як повідомляє видання F.A.Z., у поліції схиляються до думки, що ймовірною причиною нападу могла стати невдала спроба пограбування. Версію про політичні або ідеологічні мотиви нападника також розглядають.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна