За добу в АТО українські бійці не гинули, тоді як у “сепарів” – 11 вбитих

 

За минулу добу, 15 червня, в зоні проведення антитерористичної операції двоє військових Збройних сил України отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив речник адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

“За добу в результаті бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, двоє були поранені”, – сказав він.

Нагадаємо, минулої доби штаб бойовиків нарахував 41 обстріл з боку бойовиків.

Українські війська давали гідну відповідь, що впливає з повідомлення Головного управління розвідки МОУ про втрати в лавах “армій ДНР та ЛНР”.

“15 червня ц.р. загинуло 11 та поранено 13 військовослужбовців 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка), 3-го (Горлівка) та 100-го (Донецьк) окремих мотострілецьких бригад 1-го армійського корпусу, а також 7-ї (Дебальцеве) та 4-ї (Алчевськ) окремих мотострілецьких бригад 2 АК.
Найбільших втрат противник зазнав у районах н.п. Авдіївка, Мар’їнка, Горлівка, Дебальцеве”, – ідеться у зведенні ГУР, наданому Новинарні.

Читайте також:
Речник АП: Указ про демобілізацію 5-ї хвилі внесуть наступного тижня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна