У Львівській області з гранатомета обстріляли приватний будинок

 

У Львівській області обстріляли з гранатомета приватний будинок. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Львівській області.

“Сьогодні, 15 червня, о 02:40 у Самбірський відділ поліції надійшло повідомлення від жителя села Ралівка про те, що неподалік від його будинку прогримів вибух”, – сказано в повідомленні.

Як встановили правоохоронці, невідомі обстріляли з гранатомета одну з новобудов, що належить місцевій жительці. Одним пострілом пошкоджено дах будинку, інший потрапив у землю. Постраждалих немає.

Обстежуючи прилеглу територію, на відстані близько двохсот метрів від новобудови працівники поліції виявили два використаних тубуси від гранатомета РПГ-22.

Проводяться слідчі дії, вирішується питання правової кваліфікації цього злочину.

Як повідомляє Zaxid.net, обстріляли новобудову, зареєстровану на тещу заступника прокурора Львівської області Мирона Тиховського.

Читайте також:
В Красногорівці в житловий будинок влучив снаряд. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна