ProZorro визнали найкращою у світі у сфері публічних закупівель

 

Система публічних електронних закупівель ProZorro здобула престижну міжнародну премію в сфері закупівель – World Procurement Awards.
Про це на своїй сторінці у “Фейсбуці” повідомив заступник голови адміністрації президента Дмитро Шимків.

“ProZorro перемогла у найбільш престижній міжнародній премії в сфері закупівель – World Procurement Awards 2016! Українська система визнана світом. Все починалось з великого бажання, віри, оптимізму та драйву”, – написав Шимків.

“Вчора ми отримали у Лондоні нагороду World Procurement Awards 2016 в номінації “Публічні закупівлі”! В запеклій боротьбі ми обійшли міністерство юстиції Великої Британії, департамент освіти Австралії та інших поважних претендентів. Сьогодні в світі найкрутіші саме ми”, – написав на своїй ФБ-сторінці заступник міністра економічного розвитку й торгівлі Максим Нефьодов.

Читайте також:
Нефьодов: У Павлограді не використовують ProZorro через піратський софт

Донеччина перейшла на держзакупівлі ProZorro першою з усіх областей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна